2008. november 23., vasárnap

Mesterséges vakság

"I am the son of a bitch
and Edgar Allen Poe"

Messze járok már mindattól, amit valaha igaznak hittem. A béklyóim amellyel visszatartanak a határtalantól súlyosabbak lettek és levernek a porig igázott földbe. Üres romokon járunk mindannyian. Aki felfedezi az élet komplexitását csak az tudja, hogy valójában milyen egyszerű az egész.
Ösztönlények vagyunk mindannyian lesve a megfelelő pillanatot és alibit, hogy megmártózzunk a kéjjel telt mocsokban, amit aztán a legszentebb valóságnak hitetünk el-önmagunkkal, vele és veled, velük, evvel-avval. A szemek árgusan figyelnek, de senki sem lát és nem hall, hályogot növesztünk érzékszerveinkre, így könnyebb beleesni a feneketlen verembe.
A mosópor vízlágyítót tartalmaz, így megvédi a mosógépet a vízkőlerakódástól. Nincs is ennél ésszerűbb és egyszerűbb megoldás a makacs foltok eltüntetésére, mint kiválasztani a megfelelő mosóport, ami úgy tisztít, hogy közben a háztartási gépnek páncélként szolgál, amin áttörni úgy tűnik lehetetlen. Dughatsz bele bármilyen színű és méretű ruhát, annak a szövete sem fog megroncsolódni, mert hej, a vízkő lehet keménydió, de ha gondosan állitják össze a mosószer molekuláit, megvédi még azokat a rongydarabokat is. Nem kell tartani az esetleges felsüléstől. Ami a legjobb, hogy minden anyagú ruhához megvan a speciális hőfokozat, szóval vigyázz, gondosan nézd meg a cimkét, nehogy a féktelen centrifugálásban pattanásig hevüljön a mosódob. Légy gondos, ha már tisztán nem tudtad tartani.
Ezek vagyunk mi...

Nincsenek megjegyzések: